23 April, 2015

Dealer Ephyra di Johor Bahru

Assalamualaikum..

-update 17/10/2016-

Sesiapa yang sebelum ni ada call/watsapp utk cari Ephyra dari saya.. sekarang ni stok dah ada ye!! dan ada pertambahan produk yang saya jual iaitu Skin Nano..
Meh cepat2 watsap 01110 709398 descriptn produk dan harge akan diberitahu..

SILA BGTAHU ANDA READER BLOG NI KALAU NAK SPECIAL PRICE!!!!!


Cerita tentang Ephyra boleh proceed kat bawah ni yee...!!!!! cepat2 wassap!!


--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Sebelum ni aku dah share testimoni aku gunakan ephyra kan? so kali nak share testimoni ephyra dari customer aku sendri..

Rasenye produk ni korang dah makin tahu kan sebab dah makin banyak promotion dan info pasal produk ni dekat laman social lainla time die baru2 je di perkenalkan dan masih takde duta lagi so kalau sebut pasal ephyra kat kawan2 ramai yang tak tahu...

Ni aku nak cerita macamana aku boleh jatuh cinta dengan produk ni buat pertama kalinye...time tu ada la duit lebih sikit2 so time tu jugak aku rase macam nak makan supplement sebab badan kte ni sebenarnye memang perlukan makanan2 tambahan ni dan supplement dan ubat adalah 2 items yang berbeza ye jangan duk samakan...lagipun badan kte semakin meningkat usia kandungan nutrisi dan collegen semakin berkurangan dan punca utama aku nak try sebenarnye nak kekalkan tenaga dalam badan..

Dan aku kenal dengan nama ephyra ni dari blog2 yang aku suke baca contohnye blog Diana Ishak dan Peej Burhan...setiap kali post psl ni aku tertarik dan aku memang suke pakai produk yang orang tak kenal dlu so kira macam nk jadi org terawal la try produk baru ni bak orang kate nk jadi trendsetter bkn follower gitu hahahahhaah....

Survey punya survey trs beli satu dan try sesuai or tak ngan badan kte ni...tapi aku memang tak harapkan dengan 1 kotak kte dah boleh rasai perubahan ketara sebab sebelum ni badan kte dah diracuni dengan macam2 so untuk supplement ni serap dan sesuai dengan badan kte pun die amk masa yang lama...after tu kebetulan plak kakak aku pun nak try skali and time tu die tgh prgnant...so memang sesuai sangat dan aku terus jadi dealer senang beli dalam kuantiti yang banyak trs..

Dah aku beli banyak so dalam masa yang sama ada member2 jugak nak try so trs la jual dkt orang2 lain ada yang dikenali dan tak dikenali...Alhamdulillah ramai yang repeat order best sangat dangan kecerdikan ephyra ni....

Nak share ephyra sesuai dengan siapa:
  • Lelaki dan wanita, kanak-kanak (4 tahunkeatas)
  • Ibu menyusu dan hamil (6 bulankeatas)
  • Mereka yang pentingkan kecantikan, kesihatan luar dan dalam
Mereka yang mempunyai masalah-masalah berikut :
  • Kulit berjerawat
  • Kulit Berjeragat dan Berparut
  • Eczema / Penyakit Kulit
  • Gastrik / Masalah Usus
  • Menurunkan Kolestrol
  • Stress / Kemurungan / Ceria
  • Sembelit / Cirit-Birit / Buasir
  • Asthma / Lelah / Penat / Semput
  • Gout / Arthritis Sendi
  • Menopause
  • Ketidakseimbangan Hormon
  • Alergi Makanan Laut
  • Resdung
  • Penyakit Gusi / Demam
  • Masalah Tidur / Kelesuan
  • Jangkitan Pundi Kencing
  • Masalah Buah Pinggang
  • Kanser / PertumbuhanTumor
  • Sakit Sendi & Sengal Badan
  • Jantung / Saluran Darah
  • Migraine / Sakit Kepala
  • Strok / Parkinson
  • Penyakit Alzheimer (Nyanyuk)
  • Masalah Senggugut / PMS
  • Jangkitan Virus / Bakteria
  • Darah Tinggi
  • Masalah Saraf
  • Kencing Manis
  • Thyroid

So sesiapa yang nak try ephyra ni dan berada di sekitar Jb terutama Kg Melayu Majidee, Kota tinggi, Ulu tiram, Kulaijaya dan Nusajaya boleh order di 01110 709398 dan hanya watsap sahaja ye tidak boleh call2...kalau nak berita yang sentiasa terkini boleh stalk Instagram dan facebook Ephyra 2u&2me2 Johor / IG ephyra2ujb

Harge sebenar ephyra RM197 tapi Insyallah aku akan bagi sikit diskaun untuk korang sebab aku faham kadang2 tengok harge nak mencecah RM200 trs tak jadi beli kan..so kalau aku boleh kurangkan aku kurangkan sedikit supaya kita sama2 rasai kebestan produk bumiputra ni sendiri dan semestinya ORIGINAL...

Insyallah start next week akan ada promotion untuk BELI PUKAL DAPAT MURAH!!!

So sama2 kite nantikan dan jangan lupa stalk Intagrams anasaudagar

Testimoni anasaudagar:



Sis ni amk ephyra sebab die alah/sensitive dengan seafood..kalau die makan seafood je mesti bibir die bengkak atau kulit gatal2...die try 1 kotak dan boleh makan seafood tanpa ada alahan apa2..seronok dengar result dari die... Alhamdulillah pasang niat murni Insyallah result pun ok..



Ni testimoni dari kakak aku sendiri...die lah yang consume ephyra ni since die pregnantkn si comel tu...so tu adalah salah sorang baby ephyra la jugak.....time pantang memang die minum ephyra ikut timing yang betul so production susu memang banyak giler smpai freezer umah die tak muat siap hantar kerumah mak aku susu die....dan oleh kerana banyak sangat kakak aku dah ada sorang anak susuan Alhamdulillah....dan die ada masalah pelawasan memang susah benor nak yak...sejak minum ni lancorrrr je dan kulit pun segar bugar..

Ni latest testimoni dari aku...aku memang takde masalah kulit jerawat tapi muka aku sedikit kusam dan gelap (boleh refer post2 dr tahun 2012) so aku minum ni bukan untuk putih tapi tok nampak muka lebih segar dan tenaga..sebab kang balik2 keje aku trs lepak takde life wooooooo pdhal baru anak dara so tak best la kan hidup abis asik tidor je...so aku start minum 2 kotak baru nampak perubahan tapi untuk cerah tu idokla sebab aku memang sejak azali gelap lainla kalau ko memang cerah tapi ko gelap sebab sunburn yang tu Insyallah la bole cerah balik seperti ko baby gitu hahhahhaha...tapi tenaga memang tip top best!!! oooyee yang gambar tu ada one time tu aku stop ephyra sebab nk makan produk yang lebih murah konon nk save kebende lain la kan...skali jerawat naik wooooooo banyak dah la aku jarang berjerawat..abis mak kte tegur2...produk tu tok putihkan so aku pun gatal2 la nak try skali tak sesuai cpt2 consume ephyra balik...dengan ephyra ni best cepat giler bekas2 jerawat tu hilang dan langsung dah tak tumbuh jerawat melainkan time period tu memang tumbuh la seketul 2 jerawat..tapi tu biase la kan...parut2 pun cepat je hilang..aku sukeeeeeeeeeee!!!

So testimoni yang aku dah share ni memang aku rase puashati giler la sebab aku sendiri yang alami die sndri..syok kepuasan die lain macam hahhahahahha


Ok so siapa2 yang nak try produk ni pertama kali ataupun dh penah minum tapi nak beli ngan kte pulak cpt2 watsap no yang kte bagi tadi ye!!!! dan maaf TIADA GST DAN POSTAGE DILAKUKAN...aku lebih suke COD barang2 ni senang dan telus...

till then
cik enie

No comments:

Post a Comment